Početna stranica  ››  Usluge
Vaš najpouzdaniji poslovni partner !

LUCIDUS - USLUGE

Lucidus računovodstveni servis specijaliziran je za vođenje poslovnih knjiga poslovnim subjektima sa sjedištem u Republici Hrvatskoj:
  • društvima s ograničenom odgovornošću,
  • jednostavnim društvima s ograničenom odgovornošću.
U sklopu računovodstvenih usluga pružamo i poslovno savjetovanje.
Poslovne knjige vodimo u skladu s računovodstvenim propisima i specifičnim potrebama Vašeg poslovanja.

Ovako izgledaju koraci ugovorenog poslovnog odnosa:
  1. Suradnju s potencijalnim korisnicima naših usluga započinjemo informativnim razgovorom u našim uredskim prostorijama.
  2. Svu knjigovodstvenu dokumentaciju zaprimamo od ponedjeljka do petka, od 10:00 h do 12:00 h u našim uredskim prostorijama, ili preuzimamo sami po dogovoru s Vama na nekoj drugoj lokaciji.
  3. Temeljem Vaše dokumentacije i potreba, metodološki izrađujemo arhivu registratora, računalnih mapa i elektroničku bazu podataka, po načelima urednosti i točnosti.
  4. U procesu rada elektronički smo povezani s gotovo svim državnim e-servisima, što nam omogućuje profesionalan i ažuran odgovor Vašim potrebama.
  5. Prisutnošću na društvenim mrežama, telefonom, telefaksom i e-mailom, stojimo Vam na raspolaganju gotovo 24 h dnevno. Na odgovor možete čekati najdulje 1 dan.
  6. Svojim svakodnevnim stručnim usavršavanjem i umrežavanjem u krugu računovodstvenih i poreznih stručnjaka, te stručnjaka određene grane djelatnosti, za Vas saznajemo, informiramo i istražujemo.
Kontaktirajte nas
LUCIDUS računovodstveni servis
Hrvatske nezavisnosti 170
32000 Vukovar
Tel : +385 032 412 829
Fax : +385 032 412 829
E-Mail : lucidusvu@gmail.com
Brzi kontakt
5 + 4 =